View profile

Crowdfundingcampagne voor "DE GOEDE IMMIGRANT"

Revue
 
Yes, let's shake things up! Na het succes van The Good Immigrant in de UK en de VS, komt Dipsaus met
 

Dipsaus Podcast

February 13 · Issue #72 · View online
Cultuur | Politiek | Maatschappij | Lifestyle

Yes, let’s shake things up! Na het succes van The Good Immigrant in de UK en de VS, komt Dipsaus met een hoognodige Nederlandse editie! 
Een boek met verhalen van ‘immigranten’. Hoe is het om in Nederland te leven als je daarvoor al een leven ergens anders hebt gehad? Hoe pas je je aan zonder jezelf en je cultuur te verliezen? En hoezo aanpassen? 

DE GOEDE IMMIGRANT
Het boek is door ons samengesteld en de schrijvers zijn bekende, nieuwe, en minder bekende schrijvers met roots over te hele wereld. Het boek heet tada… De Goede Immigrant
Zonder crowdfunding was het boek in Engeland nooit uitgekomen. Jullie kennen alle uitgekauwde excuses: “niet relevant”, “iedereen is toch gewoon Nederlands” en “te kleine doelgroep”. Gelukkig werken wij samen met Uitgeverij Pluim en zijn alle kosten rondom de productie en distributie van dit belangrijke boek al betaald! 
Marrrrr boeken maken is duur en schrijvers krijgen meestal niet meer dan 1 euro per boek betaald. Dit boek bestaat uit verhalen van meer dan 20 schrijvers dus dan is 1 euro wel heel karig. Wij willen dit graag anders doen en iedereen die bijdraagt passend betalen.
Onze mensen, onze verhalen
 We vragen jullie om mee te investeren in ons, in onze eigen verhalen, in onze eigen netwerk door alvast een boek te bestellen! Er zijn nog veel meer leuke opties vanaf 10 euro. Voor alle duidelijkheid, alle bijdragen gaan naar de schrijvers en alleen naar de schrijvers. Verdere relevante informatie over de crowdfunding treffen jullie hier: https://www.voordekunst.nl/projecten/9516-boek-de-goede-immigrant
Voel je ook vrij om onze campagne te delen op Facebook, Instagram en Twitter. Hoort, zeg het voort! Deel, roep en zing! Let’s do this! In deze tijd zijn onze stemmen belangrijker dan ooit.
Alvast bedankt voor jullie steun en laat ons alsjeblieft weten als jullie vragen hebben over onze campagne of ons doel. ❤️
Anousha, Ebissé & Mariam
Ontwerp: Odilo Girod & Michel van Duyvenbode
Ontwerp: Odilo Girod & Michel van Duyvenbode
Did you enjoy this issue?
If you don't want these updates anymore, please unsubscribe here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Powered by Revue