View profile

Dipsaus + Joyce + Books & Rhymes + Kleine Vrijdag + nog veel meer!

Dipsaus Podcast
Dipsaus Podcast
Lieve Dipsauzers,
We hebben jullie gemist. En om dit gemis te verzachten hebben we maar liefst vijf Live Shows waar we bij betrokken zijn voor jullie in petto: als panelleden, juryleden maar ook collabs met twee van onze fave podsquad: Books & Rhymes & Kleine Vrijdag. Ook gaan we met Sarah Ozo-Irabor, Rowan Blijd, Chee-Han Kartosen-Wong én met Sabrine Ingabire in gesprek.
Maar eerst een introductie… [trommelgeroffel]🥁

JOYCE JOINS DIPSAUS
Na een lange zoektocht naar de ideale productie assistent zijn we super blij om Joyce Silva aan jullie voor te stellen! 🥰 Afgelopen jaar hebben we namelijk een oproep gedaan voor een gedreven duizendpoot die ons mini media imperium in wording gaat versterken. We zijn ook ontzettend blij dat de Rotterdamse Joyce ons leuk en lief genoeg heeft gevonden om zich bij ons aan te sluiten. 🥳
Joyce in eigen woorden:
“Hola, ik ben Joyce, 27 jaartjes jong en woon in de mooiste stad aan de Maas: Rotterdam! Mijn roots liggen in Kaapverdië. Naast mijn ondersteuning voor Dipsaus ben ik 4 jaar werkzaam in de klantenservice. Ik ben een typische Stier, want mij kan je wakker maken voor lekker eten en een mooie zonsondergang. Ik ga graag naar festivals en mijn dag wordt gemaakt door nieuwe muziek van Beyoncé en Drake.”
Please give Sheek Louch’s Wifey (Granny Ebs gaat dit even googlen…) the warmest welcome ever! Via Insta @overjoyced of Twittah: @overjoycedd!
SAVE THESE DATES
Klik op afbeelding voor alle relevante links!
Klik op afbeelding voor alle relevante links!
PODCAST PITCHWEDSTRIJD
Mensen met een podcast idee opgelet: Je hebt nog tot 12 september om je pitch in te sturen voor onze Pitchwedstrijd! Doe mee en wie weet maak jij komend jaar een podcast met @DagenNachtMedia, @TopcastMedia of @DipsausPodcast.
Did you enjoy this issue? Yes No
Dipsaus Podcast
Dipsaus Podcast @DipsausPodcast

Cultuur | Politiek | Maatschappij | Lifestyle

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.