View profile

DIPSAUS LANCEERT PODCAST “SPECTRUM”

Revue
 
DIPSAUS LANCEERT PODCAST “SPECTRUM” Dipsaus Podcast lanceert de gloednieuwe podcastserie SPECTRUM, wa
 

Dipsaus Podcast

May 27 · Issue #81 · View online
Cultuur | Politiek | Maatschappij | Lifestyle

DIPSAUS LANCEERT PODCAST “SPECTRUM”
Dipsaus Podcast lanceert de gloednieuwe podcastserie SPECTRUM, waarin de queer ervaring centraal staat. In deze tweewekelijkse podcast bespreken wij de lessen die de queer gemeenschap te bieden heeft en gaan opzoek naar de verhalen erachter. SPECTRUM wordt gehost door Riyaz van Wegberg en is gevestigd in Den Haag. De podcast is vanaf 2 juni te vinden via diverse podcastkanalen zoals iTunes, Stitcher en Spotify.
Luister naar de teaser via Spotify Itunes  Stitcher  Deezer

Riyaz van Wegberg staat binnen de queergemeenschap bekend als iemand die urgente onderwerpen waaronder liefde, seksualiteit, sociaal-maatschappelijke vraagstukken en diverse queer-gerelateerde zaken op een intelligente en integere manier bespreekbaar maakt. Dit doet hij al op zijn YouTube kanaal ‘Riyaz Luvz’ met liefde en compassie.
Riyaz is zich bewust van de lessen die de queergemeenschap te bieden heeft. Aan de hand van persoonlijke ontmoetingen en diepgaande gesprekken brengt hij in deze podcast interessante onderwerpen aan het voetlicht. De maatschappij, de levens van queer mensen, de systemen waar zij vraagtekens bij zetten en soms letterlijk henzelf!
In de teaser aflevering gaat Riyaz in gesprek met Olave Nduwanje. Zij is schrijfster, denker, spreker en presentator van OlaveTalks . Het is een onderhoudend gesprek waarin twee mediamakers van kleur uit de queergemeenschap de diepte ingaan over media, onzichtbaarheid, de kunst van uitleggen en het creëren vanuit een passie. 
Binnen, buiten aan de randen of misschien er middenin: Dit is SPECTRUM!
SPECTRUM is de tweede Dipsaus podcast productie. Eerder lanceerde Dipsaus Fufu & Dadels: de podcast waarin jonge vrouwen van kleur hun verhaal deelden. Dipsaus is een platform door en voor vrouwen van kleur en iedereen die geïnteresseerd is in een ander geluid. Dipsaus groeide in drie jaar uit tot een multimedia platform voor talenten van kleur in Nederland. SPECTRUM wordt geproduceerd door Mariam El Maslouhi, mede-oprichter van Dipsaus. 
Abonneer op SPECTRUM via Spotify  Itunes  Stitcher  Deezer
SPECTRUM OP Twitter  
SPECTRUM OP Instagram  
www.dipsaus.org/spectrumpodcast
Did you enjoy this issue?
If you don't want these updates anymore, please unsubscribe here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Powered by Revue