View profile

*DIPSAUS WINACTIE * We geven twee kaarten weg voor "Dear Winnie"

Revue
 
Wil je de wintermaanden verrijken met een bijzonder theaterbezoek?  Dan hebben wij een mooie tip voor
 

Dipsaus Podcast

December 8 · Issue #67 · View online
Cultuur | Politiek | Maatschappij | Lifestyle

Wil je de wintermaanden verrijken met een bijzonder theaterbezoek?  Dan hebben wij een mooie tip voor je. Het Noord Nederlands Toneel speelt de voorstelling Dear Winnie door het hele land!
Hoe is het om vrouw, zwart en activist te zijn? Wanneer kom je in opstand voor erkenning, rechtvaardigheid en eis je je plek op? Wie was vrijheidsstrijder Winnie Mandela? Waarom wordt zij als vrijheidsstrijder anders beoordeeld dan haar mannelijke equivalenten? Mama Winnie, she didn’t die she multiplied.
Speciaal voor de luisteraars van Dipsaus geeft het NNT *twee vrijkaarten voor Dear Winnie weg in een stad naar keuze. Meedoen? Ga naar nnt.nl/dipsaus, bekijk alle speeldata en win deze kaarten voor Dear Winnie!
Ook gewoon gaan als je geen kaartje wint natuurlijk! Want het ***IS* fantastisch. 

***Dipsaus Winactie***
***Dipsaus Winactie***
In Dear Winnie, worden de verhalen van negen actrices, zangeressen en performers met Afrikaanse roots (uit o.a. Zuid-Afrika, Kameroen, Ghana, Suriname en de Caraïbische eilanden ) verweven met dat van Winnie Mandela. Verhalen over een gedeelde geschiedenis, over oneerlijke beoordelingen, vol kracht, meedogenloosheid en met kiemen van inspiratie en hoop!
DEAR WINNIE - Teaser
Het Noord Nederlands Toneel nodigde collectief Jr.cE.sA.r. uit voor een gastregie. Dit theatercollectief maakte de afgelopen jaren krachtige stukken over Mohamed Ali en Malcolm X. Nu volgt een voorstelling over de kracht van Winnie Mandela, activiste tegen het apartheidsregime. Waar haalde Winnie haar kracht vandaag? En what about alle Winnie’s anno nu?
Ga naar nnt.nl/dipsaus en win kaarten voor Dear Winnie!
Did you enjoy this issue?
If you don't want these updates anymore, please unsubscribe here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Powered by Revue