#InCaseYouMissedIt: Dipsaus Podcast - Aflevering #1 komt eraan!

Revue
 
Dipsaus, What's Good!!Lieve volgers, dank voor jullie steun en oneindige geduld. We hebben de afgelop
 
October 16 · Issue #1 · View online
Dipsaus Podcast
Dipsaus, What’s Good!!
Lieve volgers, dank voor jullie steun en oneindige geduld. We hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten. Momenteel zijn we achter de schermen hard bezig met de lancering van Dipsaus Podcast. Sinds de officiele bekendmaking hebben we gemerkt dat Dipsaus veel losmaakt, van positieve reacties tot ongemakkelijke en ronduit vijandige. Onze conclusie? Dipsaus is duidelijk nodig. 
Dipsaus is Anousha Nzume actrice, programma- en opinimakermaker, Ebissé Rouw acquirerend redacteur uitgeverij AUP en Mariam El Maslouhi toegepast psycholoog en programmamaker. 
Ring the 🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨
Aflevering #1 wordt op 7 November 2016 gelanceerd! Zijn jullie er klaar voor? Deze datum is voor ons heel speciaal omdat het ook meteen de allereerste anniversary is van het NRC-verzinsel ‘Black Twitter Vrouwen’ a. k. a. the slayage of V, W, X, Y en Z met als hoofdgasten Arzu Aslan en Seada Nourhussen. We praten jullie bij over de ontstaansgeschiedenis van Dipsaus: een Whatsappgroep geboren uit noodzaak naar een Podcast door vrouwen van kleur, voor vrouwen van kleur.
Hou dus onze Facebook, Twitter en Website in de gaten! #WatchThisSpace

Dipsaus Likes
Oktober is dé Maand van de Black Achievement in Nederland. Klik op pic voor info! Onze tip: Felix de Rooy Retrospectief in Rialto op 23 oktober.
DipsausInYaEarbuds#1 on Spotify
Dipsaus Leest 'Swing Time' van Zadie Smith | 11 november in Damsko!
Shoutouts
Shoutout & liefde naar iedereen die ons zowel passief en actief, voor en achter de schermen hebben gesteund. En in het bijzonder Carla IJff (stylist) & Teshura Styling (make-up) for making us look faaabulous, Afriek Suits & NomibyNaomi (fashion),  Studio Luycks (fotografie), George Adegite (huisstijl), Joop.nl (media partner), Startup Revue (sponsor), en last but not least Stimuleringsfonds voor de Journalistiek
En onze sistas in Dipsausing Seada & Arzu ❤️
Did you enjoy this issue?
Thumbs up 1ae5a7bdfcd3220e2b376aa0c1607bc5edaba758e5dd83b482d03965219a220b Thumbs down e13779fa29e2935b47488fb8f82977fedcf689a0cc0cc3c19fa3c6bb14d1493b
Carefully curated by Dipsaus Podcast with Revue.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
If you don't want these updates anymore, please unsubscribe here.