View profile

#InCaseYouMissedIt: Dipsaus Podcast - Aflevering #1 komt eraan!

Revue
 
Dipsaus, What's Good!! Lieve volgers, dank voor jullie steun en oneindige geduld. We hebben de afgelo
 

Dipsaus Podcast

October 16 · Issue #1 · View online
Cultuur | Politiek | Maatschappij | Lifestyle

Dipsaus, What’s Good!!
Lieve volgers, dank voor jullie steun en oneindige geduld. We hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten. Momenteel zijn we achter de schermen hard bezig met de lancering van Dipsaus Podcast. Sinds de officiele bekendmaking hebben we gemerkt dat Dipsaus veel losmaakt, van positieve reacties tot ongemakkelijke en ronduit vijandige. Onze conclusie? Dipsaus is duidelijk nodig. 
Dipsaus is Anousha Nzume actrice, programma- en opinimakermaker, Ebissé Rouw acquirerend redacteur uitgeverij AUP en Mariam El Maslouhi toegepast psycholoog en programmamaker. 
Ring the 🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨
Aflevering #1 wordt op 7 November 2016 gelanceerd! Zijn jullie er klaar voor? Deze datum is voor ons heel speciaal omdat het ook meteen de allereerste anniversary is van het NRC-verzinsel ‘Black Twitter Vrouwen’ a. k. a. the slayage of V, W, X, Y en Z met als hoofdgasten Arzu Aslan en Seada Nourhussen. We praten jullie bij over de ontstaansgeschiedenis van Dipsaus: een Whatsappgroep geboren uit noodzaak naar een Podcast door vrouwen van kleur, voor vrouwen van kleur.
Hou dus onze Facebook, Twitter en Website in de gaten! #WatchThisSpace

Dipsaus Likes
Oktober is dé Maand van de Black Achievement in Nederland. Klik op pic voor info! Onze tip: Felix de Rooy Retrospectief in Rialto op 23 oktober.
DipsausInYaEarbuds#1 on Spotify
Dipsaus Leest 'Swing Time' van Zadie Smith | 11 november in Damsko!
Shoutouts
Shoutout & liefde naar iedereen die ons zowel passief en actief, voor en achter de schermen hebben gesteund. En in het bijzonder Carla IJff (stylist) & Teshura Styling (make-up) for making us look faaabulous, Afriek Suits & NomibyNaomi (fashion),  Studio Luycks (fotografie), George Adegite (huisstijl), Joop.nl (media partner), Startup Revue (sponsor), en last but not least Stimuleringsfonds voor de Journalistiek
En onze sistas in Dipsausing Seada & Arzu ❤️
Did you enjoy this issue?
If you don't want these updates anymore, please unsubscribe here
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here
Powered by Revue