View profile

What's Good! - Aflevering #1

Revue
 
Deze week: Akwasi, Dat Haar!, courgettesūüćܬ†,¬†Arzu Aslan & Seada NourhussenO.M.G. y'allz! Onze alle
 

Dipsaus Podcast

November 7 · Issue #3 · View online
Cultuur | Politiek | Maatschappij | Lifestyle

Deze week: Akwasi, Dat Haar!, courgettesūüćܬ†,¬†Arzu Aslan & Seada Nourhussen
O.M.G. y'allz! Onze allereerste Dipsaus in your earbuds! Onze gasten deze week zijn niemand minder dan Arzu Aslan en Seada Nourhussen, tevens Dipsausers van het eerste uur. Zij praten jullie o.a. bij over de ontstaansgeschiedenis van deze podcast. Hint: DYAC! 
We hebben een Dipsaus Exclusive!¬†Rapper en theatermaker Akwasi¬†geeft het laatste woord m.b.t. our national trainwreck Giel Beelen. Speciaal voor ons legt hij uit waarom hij zich alleen op Twitter uitspreekt en niet de main-stream-media. Zijn jullie ook benieuwd naar ‚ÄúEen prachtig idyllische landschap van kleurrijke middelvingers‚ÄĚ?¬†
Onze website www.dipsaus.net is live & kickin! Ga kijken, rondneuzen, geef ons feedback en abonneer op onze nieuwsbrief! 

Dat Haar! Doc - Bibi Fadlalla
13 nov, NPO3. Regie - Bibi Fadlalla
Op 13 november wordt Dat Haar! van documentairemaakster Bibi Fadlalla op NPO3 uitgezonden. In Dat Haar! zien we het 12-jarige meisje Kaylee, geadopteerd uit Lesotho, die woont in een klein dorp in Friesland. Kaylee en haar moeder hebben geen idee hoe ze kroeshaar moeten verzorgen en besluiten samen op zoek te gaan naar iemand die haar kan helpen.
Bij deze een oproep aan iedereen om een korte gif / video / boomerang op te nemen waarin jij met je haren wappert, speelt, kamt, aait of whatever.. en deze op Insta, Facebook, Twitter te posten met de hashtag #DatHaarDoc. Voor uitgebreide instructies check de event pagina op Facebook!

Dipsaus Likes
Anti-zwarte piet protest Maassluis 12-11-2016
Prachtig stuk over Latina hotelmedewerkers in Las Vegas
Teju Cole x Chief Boima 'One Night In New York City' Mixtape
Did you enjoy this issue?
If you don't want these updates anymore, please unsubscribe here
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here
Powered by Revue