View profile

WTF Trump?! - Bonusaflevering

Revue
 
Deze week: WTF Trump?! - BonusafleveringTerwijl de gevestigde media naarstig op zoek was naar 's Land
 

Dipsaus Podcast

November 28 · Issue #5 · View online
Cultuur | Politiek | Maatschappij | Lifestyle

Deze week: WTF Trump?! - Bonusaflevering
Terwijl de gevestigde media naarstig op zoek was naar ’s Lands “bezorgde burgers” voor de gebruikelijke hottakes & soundbites, ging Dipsaus een rondje appen & DMen met Windhoek, Boston, Casablanca, Jerusalem, Cairo, Mannheim en Dubai. Wij waren namelijk erg benieuwd naar de impact van Trumplandia op PoC in de diaspora en landen van the Global South.
Deze bonusaflevering is opgenomen aan de keukentafel van Ebissé, beetje DIY doet geen kwaad, toch? Anyhoodle, luister naar de bonusaflevering!

VPRO Tegenlicht - #BlackLivesMatter
Zondag 4 december, 21.05 uur op NPO2
Een gesprek met Patrisse Cullors medeoprichter van Black Lives Matter over de strijd tegen alle vormen van geweld tegen zwarte burgers, de rol van gender en de noodzaak van verzet.
In 2013 werd in het Amerikaanse stadje Sanford buurtwachter George Zimmerman vrijgesproken van moord op de 17-jarige Afro-Amerikaanse Trayvon Martin. Onder de hashtag #BlackLivesMatter groeide vervolgens de strijd tegen alle vormen van geweld tegen zwarte burgers uit tot een van de grootste grassroots bewegingen in de Verenigde Staten. Uitzending is op zondag 4 december, 21.05 uur op NPO2. 
Dipsaus Likes
How Trump took middle America | Gary Younge The Guardian
Filthy, funny and Christian: the many sides of Chewing Gum's Michaela Coel
Did you enjoy this issue?
If you don't want these updates anymore, please unsubscribe here
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here
Powered by Revue